Hlavní obsah
Článek

Teprve před sedmi měsíci porodila Lucie Šafářová (37) svému snoubenci Tomáši Plekancovi (41) dcerku Leontýnku. Přesto stále dostává dotazy, kdy přijde další dítě. „Jsem maminkou na plný úvazek. Malá nás velmi zaměstnává a zatím řeč o druhém dítěti neproběhla,“ řekla Super.cz na focení kampaně značky kočárků tenistka.

Spíš než další těhotenství by si Šafářová dovedla představit návrat na kurt. „Uvidíme, co přijde v budoucnu. Možná si někdy zahraju českou extraligu. Uvidíme, co osud přinese,“ říká Lucie, která hraje zatím hlavně pro zábavu. Buď si zapinká s partnerem, nebo s některou oblíbenou kolegyní, ke kterým patří například Karolína Plíšková.

Zajímali jsme se o to, jestli se u dcery tenistky a hokejisty už začal projevovat nějaký sportovní talent. „Ona je strašně akční dítě. Zatím to vypadá, že je sportovně nadaná, ale zatím je brzy to hodnotit,“ odpověděla s úsměvem Lucie Šafářová a na toto téma dodala: „Jsme sportovní a akční rodina, takže se bude muset sportovnímu životu přizpůsobit. Je jí sedm měsíců a už stojí a chodí, tak je pohybově dost dopředu.“

Reklama

Další články

Načítám