Hlavní obsah
Článek

Lucie Vondráčková (44) se nedávno svěřila s trýznivou událostí. S Tomášem Plekancem (41) čekala holčičku, ale v šestém měsíci potratila.

„Holčička už měla vybrané jméno. Pojmenovali ji s Tomášem Eliška. Byla doslova jejich vymodlená,“ řekl Blesku Lucčin kamarád z Montrealu Steve Elliot. Vondráčková dostala možnost se s miminkem rozloučit.

„Lucka si ji tak celou noc nechala u sebe. Asi jen málokdo dokáže pochopit, jak těžké je pro matku se loučit s vymodleným dítětem. Navíc se o tu bolest neměli manželé s kým podělit, celou dobu těhotenství totiž tajili. O miminku věděli jen ti nejbližší,“ doplnil Elliot.

Potrat v tak vysokém stupni těhotenství je noční můrou všech nastávajících rodičů. Vondráčková později otěhotněla znovu a narodil se jí syn Adam.

Teď se s tatínkem svých synů rozvádí. Plekanec čeká další dítě s tenistkou Lucií Šafářovou (37). Kamarádka Šafářové Andrea Sestini Hlaváčková na sociální síti omylem prozradila, že by se mělo jednat o holčičku. Nejdůležitější je ale beztak to, aby miminko bylo zdravé, nikoliv pohlaví.

Reklama

Další články

Načítám