Hlavní obsah
Článek

Ke svému soukromí se tenistka Lucie Šafářová (37) vyjadřuje jen sporadicky, narozeniny osoby jejímu srdci blízké však byly tou vzácnou výjimkou, kdy se rozepsala. Své starší sestře veřejně popřála krásným vyznáním a sérií společných fotek.

Se sestrou Veronikou Lucii pojí úzký vztah, přestože je mezi nimi desetiletý věkový rozdíl. Bere ji jako kamarádku, mentorku, koučku, rádkyni v soukromém i profesním životě, a občas jí prý, právě kvůli velkému věkovému rozdílu, říká „druhá máma“.

„Byla ta první, které jsem volala po zápasech. Vždy při mně stála, byla mi nejbližším člověkem, rádcem a vždy mi řekla věci na rovinu, i ty, které jsem nechtěla slyšet. Žila to celé se mnou...společně jsme se smály a oslavovaly vítězství a také spolu plakaly po těžkých prohrách, při zranění a nemocech,“ rozepsala se přítelkyně hokejisty Tomáše Plekance na sociální síti.

„Volila jsem s ní nové trenéry a probírala změny...neváhala sednout do letadla a přiletět z NYC na finále Paříže či semi Wimbledonu i jen na jeden den. Když jsem neměla trenéra, nechala práce a pomáhala mi jako kouč a trénovala se mnou. Dokonce mi naplní lednici, když přijíždím pozdě z letiště, abych neměla hlad...tohle je moje velká sestra V! Nemohla bych si přát lepší ségru!! Mám tě moc ráda a děkuji, co jsi pro mě dělala a děláš!“ vzkázala Lucka Veronice.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

We are 10years apart so I sometimes say she is my 2nd mom..she was the first I called after matches, always has my back, is my closest friend,advisor, she always tells me the thruth even if I don’t want to hear it, she was through it all with me...we laugh together and celebrated the wins and we cried together when I was through bad losses,injuries or sicknesses.She flew all the way from NY for my French Open finals or Wimby semis just for a day and when I needed she left work and came to coach and support me..she even cooks food when I come late from airport so I don’t get hungry..thats my BIG sister V! Love u so much and thank you for all u did and do for me! ❤️ #mystory #tennis #family #sister #thankyou Jsme od sebe 10let proto jí občas říkám druhá máma. Byla ta první, které jsem volala po zápasech. Vždy při mě stála, byla mi nejbližším člověkem, rádcem a vždy mi řekla věci narovinu i ty, které jsem nechtěla slyšet. Žila to celé semnou..společně jsme se smály a oslavovaly vítězství a také spolu plakaly po těžkých prohrách, při zranění a nemocech. Volila jsem s ní nové trenéry a probírala změny..neváhala sednout do letadla a přiletět z NYC na finále Paříže či semi Wimbledonu i jen na jeden den. Když jsem neměla trenéra nechala práce a pomáhala mi jako kouč a trénovala semnou. Dokonce mi naplní lednici, když přijíždím pozdě z letiště, abych neměla hlad..tohle je moje velká sestra V! Nemohla bych si přát lepší ségru!! Mám tě moc ráda a děkuji, co jsi pro mě dělala a děláš! #můjpříběh #tenis #sestra #děkuji❤️

Příspěvek sdílený Lucie Safarova (@lucie.safarova), Čen 7, 2019 v 9:22 PDT

Slova díků před pár dny Šafářová adresovala i svému velkému vzoru - mamince.

„Bez ní bych také nedošla tak daleko. Byla jediná z naší rodiny, kdo nikdy tenis nehrál, ale objela se mnou všechny dětské/juniorské turnaje, a ať jsem vyhrála, nebo prohrála, vždy mě čekalo objetí plné lásky! Naučila mě chovat se vždy slušně, být fér a držet se při zemi. Je úžasně pozitivní a láskyplný člověk a můj vzor! Jednou bych chtěla pro své děti být, co ona pro mě! Děkuji mami!“ napsala tenistka.

Oba své posty sdílela s hashtagem #můjpříběh.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

My journey would’t be possible without my mom! She was the only one from our family who didn’t play tennis..she drove me to all kids tournaments,always being supportive and no matter win or lose she gave me that mama hug full of love!She is my big stable stone in life, taught me to be always polite nice and positive. She is is the best mom and I wish I could be one day same mom for my kids as she is for us! #mystory #tennis #mom #thankyou Velkým opěrným bodem na mé tenisové cestě a v životě je má maminka! Bez ní bych také nedošla tak daleko. Byla jediná z naší rodiny, kdo nikdy tenis nehrál, ale objela semnou všechny dětské/juniorské turnaje a ať jsem vyhrála, nebo prohrála vždy mě čekalo obětí plné lásky! Naučila mě chovat se vždy slušně, být fér a držet se při zemi. Je úžasně pozitivní a láskyplný člověk a můj vzor! Jednou bych chtěla pro své děti být, co ona pro mě! Děkuji mami! #můjpříběh #tenis #maminka #děkuji ❤️

Příspěvek sdílený Lucie Safarova (@lucie.safarova), Čen 6, 2019 v 8:20 PDT

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám