Hlavní obsah
Článek

V červencovém čísle pánského časopisu Playboy se kompletně svlékla. Když dýdžejka Lucca (45) fotila své poslední propagační snímky, neváhala se opět lehce odhalit.

Krásná hudebnice kývla na focení proto, že po nedobrovolné pauze způsobené pandemií koronaviru zase pracuje na plné obrátky a potřebuje nové propagační materiály.

„Jelikož bylo v létě hodně hraní a na podzim mám práci každý víkend, tak se mě promotéři ptají na nové fotky na vizuály k akcím. Poslední takové focení jsem měla s Lucií Robinson před dvěma lety,“ zdůvodnila své počínání Lucca.

Aktuálně si stoupla před objektiv fotoaparátu Martina Bočka, se kterým fotila už dvakrát. „Byla s ním vždycky příjemná spolupráce a fotky vyšly vždy parádně.“

Boček se zaměřuje na focení aktů a svůj rukopis neopustil ani během práce s dýdžejkou. „Martin mě hodně ’tlačil’ do sexy fotek. Nevadí mi to, ale musí to stále korespondovat s dýdžejingem a technem, které hraji. Nafotila jsem ale i klubové fotky ve sportovně elegantním outfitu,“ říká Lucca.

Celé focení probíhalo v prostředí, kde se cítí jako ryba ve vodě - v hudebním klubu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám