Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Mělo to být focení obyčejných profilovek, nakonec ale z nevinného focení dýdžejky Luccy (45) vznikly prostřednictvím fotografa Martina Bučka parádní sexy fotky.

Na to, že známá hudebnice, známá také pod svým občanským jménem Lucie Dvořáková, nedávno oslavila čtyřicáté narozeniny, je to slušný výsledek. „Ze čtyřicítky jsem měla občas smíšené pocity. To číslo zní hrozivě. Ale snažím se nemyslet na tu cifru, ale spíš vnímat to, jak se cítím. A cítím se výborně,” komentovala svůj věk dýdžejka, která prozradila recept, jak si udržuje fyzičku a čerstvou mysl.

„Mám skvělou rodinu a to je pro mě nejdůležitější. Teď v létě hraji třikrát týdně tenis, plavu v našem novém bazénu a cvičím pilates,” říká Lucca.

Když si sympatická blondýnka stoupne na váhu, tak ručička ukazuje o tři kila nižší hodnotu, než v jejích dvaceti letech. „Jídlo nijak extra neřeším, naštěstí miluju saláty a vesměs zdravé jídlo. Ale nejím pravidelně a občas taky zhřeším.”

Není divu, že je Lucca tak štíhlá, protože je v jednom kole. Kromě péče o své syny se věnuje hraní. V létě ji například čeká vystoupení na festivalu Mácháč, Let It Roll, v pražském klubu Storm a na festivalu Soundtrack Poděbrady. Na hudební události zasvěcené filmové hudbě, kterou organizuje její manžel Michal Dvořák, vystoupí ve společném back2back setu s dýdžejkou Ladidou.

Reklama

Další články

Načítám