Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V následujícím období budou mít Lucca (45) a Michal Dvořák (58) plný pracovní diář, proto manželé využili příležitosti a vyrazili na několik týdnů na rodinnou dovolenou na Maledivy, kde se věnovali hlavně svým synům Michalu a Františkovi.

Dovolená v exotice v Indickém oceánu byla hlavně o relaxaci a aktivní zábavě. „Jezdila jsem na paddleboardu, vyrazili jsme lodí na západ slunce, navštívili jsme i místní domorodce,” popisovala jejich aktivity dýdžejka, která má i po dvou porodech postavu holčičky.

„Byla to jedna z nejlepších dovolených a nejkrásnější moře, co se týče bohatosti ryb. Bylo to jako plavat v rybí polévce,” smála se Lucca a jedním dechem dodala: „Kolem nás plavali žraloci, viděli jsme z lodi kousek od nás osm delfínů, taky při šnorchlování želvu a mantu, murénu a spousty barevných ryb jak z pohádky Nemo.”

Na Maledivách nabírali nejznámější česká dýdžejka a zakládající člen kapely Lucie energii na nadcházející pracovně nabité měsíce. Luccu čeká například příprava na únorový koncert s kolegou Paulem Van Dykem v pražském klubu SaSaZu. „Paul má zásadní vliv na moji kariéru. Právě on mě v roce 2006 osobně pozval, abych hrála na legendární akci Love Parade na hlavním pódiu v Berlíně pro dva milióny lidí,” popisuje s nadšením Lucca, která trnula hrůzou, když německý hudebník před pár měsíci spadl z pódia a dva dny byl v bezvědomí. „Bude hodně emotivní se s ním znovu potkat,” říká Lucca.

Reklama

Další články

Načítám