Hlavní obsah
Článek

Z mrazu, sněhu a náledí si Lucie Dvořáková (45) a Michal Dvořák (58) nemusí dělat hlavu. Dýdžejka, vystupující pod jménem Lucca a zakládající člen kapely Lucie totiž vyrazili se svými syny do exotiky, konkrétně dovádí na ostrově Kuramathi na Maledivách.

Na konci loňského roku byli manželé velmi zaměstnaní a tak si mohli zimní dovolenou v teple dopřát až nyní. „Já jsem měla na Boží hod dvě vystoupení a hrála jsem i na Silvestra, Michal koncertoval s Vivaldiannem v Izraeli, Turecku, Rize a v Německu, tak jsme mohli vyrazit až teď,” vysvětluje Lucca.

Manželé cestují se svými syny Michalem a Františkem v průběhu celého roku, stalo se už pravidlem, že v tomto pracovně klidnějším období vyráží někam do tepla na delší dobu. „Tento rok jsme vybrali Maledivy hlavně proto, že je tady téměř stoprocentní záruka vydařeného počasí. Zažili jsme totiž před dvěma lety cyklon a déšť na Mauriciu, z čehož jsme nakonec všichni onemocněli,” říká Lucca, která si chvíle v Indickém oceánu užívá. A není sama, z dovolené jsou pochopitelně nejvíc nadšené děti. „Kluci jsou vodní živlové a tak většinu času trávíme šnorchlováním v moři, nebo blbnutím v bazénu,” říká dýdžejka, která na sebe upozornila v taneční soutěži StarDance.

Odpočinek Lucca s Michalem vyvažují prací. „Připravujeme nové projekty, já poslouchám hodně nové hudby a sety mých oblíbených dýdžejů, což je inspirace pro moji tvorbu, které bych se chtěla zase více věnovat a vydávat ji,” popisuje hudebnice a jedním dechem dodává: „Michal má projektů hned několik. Čeká ho koncert projektu Vivaldianno v Londýně v jedné z nejprestižnějších hal Eventim Apollo. Také připravuje novou desku se skupinou Lucie a chystá mezinárodní festival filmové hudby Soundtrack Poděbrady.”

Reklama

Další články

Načítám