Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na pět dní si dala dýdžejka Lucca (45) pauzu od rodinných povinností a s kolegyní Ladidou vyrazily na ostrov Ibiza. Nejznámější české dýdžejky nečekaly na Baleárském ostrově pouze pláže, koktejly a odpočinek, ale také setkání s nejslavnějším dýdžejem světa Carlem Coxem.

„Obě máme dvě malé děti podobného věku, kterým se intenzivně věnujeme. Chtěly jsme se podívat do klubu na Ibize a hlavně si poslechnout dobré techno, které obě tak milujeme. Tak jsme se domluvily na termínu, nechaly děti v péči tatínků a odletěly,” uvedla Lucca.

Hudebnice, občanským jménem Lucie Dvořáková, se velmi těšila na setkání se svým slavným kolegou, neboť s ním v minulosti úzce spolupracovala, a i právě na Ibize s ním několikrát hrála. „Chtěla jsem se s Carlem setkat a navštívit jeho rezidenční noc The Revolution v klubu Space, protože techno ve Spacu už od příští sezóny nebude,” krčila Lucca rameny a dodala: „Bylo úžasné Carla po dvou letech zase vidět a slyšet, skoro mi vyhrkly slzy, když jsme se objali. Máme spolu dlouhou historii, čtyřikrát mě pozval na Ibizu a hrál velmi důležitou roli v mé kariéře.”

Reklama

Další články

Načítám