Hlavní obsah
Článek

Loni touto dobou si Michal Dvořák (58) s ještě těhotnou manželkou Luccou (45) užívali líbánek v luxusním hotelu v Abú Dhabí. Teď se rodinka po roce vrátila na stejné místo činu s tím rozdílem, že je jich o jednoho víc.

Zakládající člen kapely Lucie a nejznámější česká dýdžejka nejsou v Emirátech rozhodně na skok, ale na odpočinek si vyhradili nezvykle dlouhou dobu. „Jsme tady měsíc, protože Michal se až do listopadu díky turné s Lucií nikam nehne a já už se taky budu připravovat na pracovní léto," nechala se slyšet Lucca, která letos na Ibize nejspíš opět spojí síly s nejslavnějším dýdžejem planety Carlem Coxem.

Původně měli hudebníci v plánu s dětmi jen relaxovat, nakonec dojde ale i na práci. V hotelu totiž rodinku navštívila Blanka Matragi (71), která zde zrovna rovněž pobývá. Světově úspěšná návrhářka požádala českou dýdžejku, aby namixovala hudební set k její módní show, která proběhne v únoru v pražském Obecním domě. „Chtěla jsem jen odpočívat a věnovat se dětem, ale tohle je zajímavá nabídka a svým způsobem výzva udělat zase něco jiného," vysvětluje Lucca. Synové František a Michal to bez ní jistě chvíli vydrží. „Oni jsou oba vážně hrozně pozitivní. Neustále vymýšlí nějaké blbiny," usmívá se Lucca.

Reklama

Další články

Načítám