Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Manžel moderátorky a bývalé královny krásy Lucie Křížkové, (39) jachtař David Křížek, který je už deset měsíců za mřížemi, 5. dubna stanul znovu před soudem. Tentokrát kvůli vytunelování kampeliček a v tomto dalším případě šlo o částku 124 milionů korun. Hrozilo mu deset let vězení.

Tříapůlletý trest odnětí svobody, který si momentálně odpykává kvůli vytunelování Metropolitního spořitelního družstva, soudkyně Jarmila Pavlátová neprodloužila. Podle ní je Křížek extrémně naivní. Konstatovala, že čin byl spáchán, ale jachtař se sám nijak neobohatil. Vyhráno ale Křížek nemá. Případ půjde podle nejnovějších informací před soud znovu.

"Soud dopadl výborně, ale státní zástupce se odvolal. Pořád ta nejistota nekončí," řekla Super.cz Křížková, která u soudu jako podpora manžela pochopitelně byla. "Byla jsem tam, ale kontakt s manželem možný nebyl," dodala moderátorka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám