Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorce Lucii Křížkové (39) se poté, co zveřejnila zprávu, že byl její manžel odsouzený ke 3,5 rokům vězení, dostává obrovské podpory od jejích kolegů a přátel. Vedle hezkých zpráv ale chodí i řada těch, které Lucii zraňují. Osočují její rodinu například z toho, že její muž má „nahrabáno“ a po propuštění z vězení se bude mít dobře.

Jachtaře Davida Křížka vrchní soud odsoudil k trestu tři a půl roku vězení. Shledal ho vinným jako spolupachatele v kauze vytunelování Metropolitního spořitelního družstva.

Lucie za svým manželem pevně stojí a útoky lidí nenechala bez reakce.

„Nikdo z vás kauzu podrobně nezná. Nikdo z vás neví, jak to bylo. Nemusíte mi věřit, když budu tvrdit, že manžel je v celé záležitosti obětí. Že on podvody nevymyslel, že z toho neměl profit. Nemusíte. Zároveň si ale myslím, že právě z neznalosti případu a všech okolností nemusíte do manžela ‚kopat‘,“ brání svého muže.

„Názory typu: ‚Nahrabal si, teď si to odsedí a pak se bude mít dobře‘, jsou totálně mimo. Totálně. Netvrdím tu, že by za svou neznalost, neopatrnost a naivitu neměl dostat trest. Jen pořád věřím, že boží mlýny melou a trest bude spravedlivý pro všechny,“ napsala moderátorka.

Fanoušky zároveň poprosila o slušnost při psaní komentářů. <span>„</span>Prosím vás, už jen s ohledem na naše děti, buďte tu slušní, požádala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám