Hlavní obsah
Článek

Spolu s dalšími moderátorkami pořadu Sama doma je i Lucie Křížková (39) součástí skupiny dam, které oživily již zaniklou profesi televizních hlasatelek. Od minulého týdne uvádí pořady na nově vzniklém kanálu České televize pro seniory. Kromě nové práce dostává pořádně zabrat i v soukromí.

Bývalá Miss ČR se totiž s rodinou právě v těchto dnech stěhuje do nového. Sice zůstává bydlet v rámci Plzně, kde s manželem Davidem Křížkem a dvěma dětmi roky žili v panelákovém 3+1, ale přesouvají se do většího. Nové bydlení sice nekoupili, ale je v rámci rodiny, takže se pustili i do rekonstrukce.

"První místnost v novém bydlení komplet hotová! Koupelna! Foceno před úklidem, teď jsem zralá na vanu (na jednu z posledních, v novém budeme mít jen sprchu) a zítra zas. V úterý bude kuchyň a ložnice a další víkend už snad budeme bydlet. Vše hotové zdaleka nebude, ale pár zkušených mi prozradilo, že v baráku je pořád co dělat," prozradila Lucka, když postovala fotografii, jak se chystá v gumových rukavicích drhnout dlaždičky.

Jak je vidět z dalších fotek, pomáhají i děti, ovšem je jasné, že nějaký čas bude rodina žít ještě mezi krabicemi.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám