Hlavní obsah
Článek

Na slunci a ve vodě, která je jak kafíčko, je nejspokojenější. I tak se Lucie Křížková (39) rozhodla, že zkusí něco jiného. Bývalá miss České republiky a moderátorka Sama doma v éteru pořadu prohlásila, že se konečně začne otužovat. A rozhodně s tím neotálela.

K pravidelnému sprchování studenou vodou, se rozhodla přidat i koupání v přírodě. A v novém koníčku ji podpořil i její manžel. Ten vlezl s Lucií poprvé do rybníku začátkem listopadu. „Bylo to spíše o hec a zvědavost, jestli se zvládnu překonat, v létě v Turecku ve 32st moři jsem nejspokojenější,“ svěřila se Křížková, která se zatím koupání v několika stupňové vodě líbí.

„Přituhuje. Lola prý doléčí rýmu a příště jde taky. Ona ale vůbec netuší. Zato David už tuší a dnes bez legrace litoval, že se nemůže koupat taky, všechny kromě mě skolilo nachlazení. Zajímalo by mě, kolik stupňů ta voda může mít,“ pochlubila se novou fotkou v plávkách u rybníku moderátorka. Do vody se zatím pouští s úsměvem, uvidíme, zda otužování bude se stejným nadšení praktikovat i v zimě.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám