Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka pořadu Sama doma a bývalá královna krásy Lucie Křížková (39) si konečně užívá zaslouženou dovolenou u moře, na kterou se těšila od začátku roku. Společný čas s manželem Davidem a jejich dvěma dětmi si užívá naplno a brzy fanouškům ze Spojených arabských emirátů poslala i pár pozdravů.

„Poprvé jsme tu byli na svatební cestě. Byla to naše první “jiná” společná dovolená (rozuměj jiná než na moři na lodi). Po deseti letech je tohle naše druhá “jiná” dovolená, první jako rodina. A budeme se jen koupat, jíst a stavět hrady z písku,“ rozepsala se u společné fotky nejprve vítězka Miss České republiky pro rok 2003.

Později se také pochlubila svou postavičkou v plavkách. Ačkoliv už se Lucie modelingu aktivně nevěnuje, křivky má i po porodech syna Davida (7) a dcery Loly (2) stále výstavní a zásluhu na tom má nejen zdravý životní styl. Sympatická brunetka se totiž od dětství věnovala gymnastice a dodnes trénuje družstvo malých děvčat.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám