Hlavní obsah
Článek

Je stejně štíhlá jako ve svých modelingových dobách, ale prý ji živí vaření. Když se na Radku Rosickou (42) podíváme, skoro se nám tomu nechce věřit. "Ale to zná asi každá kuchařka, že když vaří, tak ochutnává a pak už toho moc nesní. Ale já jím normálně, asi mám dobrý metabolismus," bagatelizovala naši námitku Radka.

"Ve vaření se pořád vzdělávám, doufám, že zdokonaluji, chodím na různé stáže, byla jsem i na cukrárně, dělali jsme brunch a myslím, že se hodně povedl a plánuji i další akce. Sama si ale ještě pořád netroufnu, spolupracuji s Tomášem Kalinou, který vymýšlí menu a já mu pomáhám," vysvětlila Radka, jejíž pokrmy můžeme ochutnat na různých akcích.

Doma ovšem kuchyni výrazně nezměnila a svým dvěma chlapům, manželovi Tomášovi Rosickému a synovi Tomáškovi, vaří jejich oblíbená jídla. "Kluci mají rádi česká jídla, takže jim vařím hlavně ta a neexperimentuju. Ale víc peču. Čeká mě i natáčení pro Sama doma, kde budu předvádět zdobení dortu," svěřila.

Vrací se tak vlastně na půdu pořadu, kde půl roku zaskakovala jako moderátorka, když byla její kamarádka Lucie Křížková (39) těhotná a po jejím porodu. "Pak se vrátila a automaticky jsme se vyměnily. Možná, jestli bude mít i třetí dítě, tak za ni zase zaskočím. Pokud jde o moderování, když něco přijde, tak nabídku zvážím. S modelingem je to samé, když se mi něco líbí, tak do toho jdu. Zrovna minulý týden jsem chodila v Teplicích pro Naďu Moravec, se kterou budu spolupracovat i na její velké podzimní přehlídce," vypočítala Radka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám