Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dvojnásobnou maminku Lucii Křížkovou (39) bez špatné nálady a úsměvu od ucha k uchu snad nepotkáte. Přestože by se mohlo zdát, že jí péče o roční holčičku Lolu a takřka šestiletého syna Davida nečiní potíže, je tomu naopak.

„Nevěděla jsem, že to bude o tolik složitější, myslela jsem, že to bude kvůli věkovému odstupu jednodušší. Samozřejmě Davídek byl pět let zvyklý, že jsme tady byli jenom pro něj, teď se ta pozornost dělí, takže je z toho trošku nesvůj a dává to najevo tím, že víc třeba zlobí, než zlobíval obvykle, ale Lolinku miluje,“ svěřila Super.cz někdejší držitelka korunky krásy z roku 2003 v surf areně, kam se přišla podívat na svého manžela, jachtaře Davida Křížka (45).

Lucie si mateřské povinnosti, které kloubí s prací moderátorky v pořadu Sama doma, užívá a vyzradila, že by si dovedla představit, že se jejich rodina ještě rozroste. „Neříkám ne, nebráním se té představě, jestli to bude, tak za pár let. Vyhovuje mi, že mezi synem a dcerou je pětiletý rozdíl, dá se to zvládat lépe než mít dvě malé děti, takže jestli třetí dítě bude a manžela přemluvím, tak to nebude určitě během roka nebo dvou,“ dodala Křížková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám