Hlavní obsah
Článek

Se současnou partnerkou je bývalý fotbalový bouřlivák David Limberský už delší čas. Jejich vztah byl ale dlouho neoficiální, jelikož půvabná brunetka Lenka Olbertová byla vdaná. Pár se poprvé společně na mediálně sledované akci objevil v létě v rámci karlovarského filmového festivalu, kde se David modelkou konečně mohl pochlubit.

Teď už je skrývání dávno konec a obě hrdličky se tak mohou pyšnit společnými snímky na Instagramu, když například trávili luxusní dovolenou v exotické Dubaji. Fotbalista, který momentálně obléká dres Viktorie Plzeň, ale nemyslí pouze na sebe a svoje štěstí. Spolu se svojí přítelkyní podporuje i děti v dětských domovech.

Právě ve své fotbalově domovské Plzni tak pravidelně ve spolupráci s nadačním fondem modelky Andrey Verešové (43) pravidelně navštěvuje dětský domov Domino. Nevynechali ani předvánoční rozdávání dárečků, které si děti přály. Předávaly se velmi štědré dárky, a to nejrůznější hry, knihy a hračky, ale i mobilní telefony.

„S některými dětmi už jsem se poznal v létě na sport kempu, který Andrea pořádala, takže jsem neváhal ani chviličku a moc jsem se za dětmi těšil,“ svěřil David Limberský. V Plzni žije i další ze známých tváří, které děti navštívily, modelka a moderátorka Lucie Křížková (39). „Jsem moc ráda, že jsem měla možnost přijít se za dětmi podívat, zjistit, jak se tu rozvíjí a vidět tolik šťastných tváří,“ doplnila.

„Vždy ráda přijdu děti podpořit, panuje tu příjemná atmosféra. Plnit dětské sny je smyslem mého života. Moc bych přála všem dětem, aby byly šťastné,“ dodala Andrea Verešová, která si uvědomuje, jaké má štěstí, ale také ví, že každého nepotkalo, a proto svůj nadační fond založila.

"Každé dítě si zaslouží lásku a šťastné dětství, stejně tak jako příležitost rozvíjet své nadání a najít smysl života. Každý splněný sen, úsměv na tváři, je pro mě obrovskou radostí. Věřím, že se nám společně podaří maximum, abychom zachránili co nejvíce dětských duší a splnili co nejvíce dětských snů. Beru to jako poslání a povinnost vrátit osudu, že byl ke mně laskavý," uzavřela.

Reklama

Další články

Načítám