Hlavní obsah
Článek

O tom, že se tváře známé z televizních obrazovek vracejí k práci dřív než "obyčejné" maminky, se vedou dlouhé diskuze. Na sociálních sítích si přečetla své moderátorka Hana Mašlíková Reinders, která začala moderovat Snídani s Novou měsíc po porodu, a výčitkám matek se nevyhnula ani její kolegyně Lucie Křížková (39).

"Já zase tak rychlá nebyla, na obrazovku jsem se vrátila asi po třech a půl měsících. Po dvou měsících jsem předváděla prádlo. Mám skvělou výhodu, že mám práci, která není časově náročná, takže si to můžu dovolit. A Lolinka má taky tatínka, který se rád a hezky stará. Rozdělíme si to a dá se to zvládat," řekla nám Lucka.

"I Hanku Reinders jsem komentem podpořila. Ty maminky, které jsou doma, měly třeba práci, ve které musely být od rána do večera, osm nebo devět hodin. A neumějí si to představit. Naše práce je úplně jiná. Třeba dneska jsem moderovala tiskovku v hračkářství. Obě děti mám s sebou, je tady manžel a moje práce čítala třicet minut celkového času krátkého moderování. Nemyslím si, že by tím moje děti nějak trpěly," mínila Křížková.

"Nejsem typ člověka, který by mohl být 24 hodin denně 7 dní v týdnu nonstop s dětmi. Já si potřebuju odpočinout. Říkám to na rovinu. Potřebuju mít svůj čas na to, abych si došla ke kadeřníkovi nebo na masáž. Odpočinu si a na ty děti se pak ještě víc těším," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám