Hlavní obsah
Článek

Prožívala čítankové těhotenství a v pohodovém duchu se nese i prvního čtvrt roku s dcerou Lolou. Lucie Křížková (39) se nebojí přiznat, že je šťastná maminka, která si může dovolit od svých hodných dětí utíkat i za prací.

„Moje děti mi to moc ulehčujou, jsou hodné po mně, a velkou oporou je i můj manžel, který zvládá snad všechny činnosti včetně kojení odstříkaným mlíkem,” spokojeně uvádí Lucie. Bývalá Miss České republiky pro rok 2013 ještě nekrmí umělou výživou ani nepřikrmuje. Manželovi pak pro krmení pro dceru připravuje odstříkané mateřské mléko.

Modelka a moderátorka se vrátila velmi rychle do pracovního procesu. Už má za sebou moderování pořadu Sama doma a dokonce stanula na přehlídkovém mole v prádle. „Chtěla jsem se vrátit rychle, ale rozhodně nehodlám děti předávat na hlídání někomu jinému. Vyrážím jen na časově nenáročné akce a většinou je beru taky s sebou. Jde o to, abych se provětrala, oživila sociální kontakt a udržela se myšlenkově aspoň na té úrovni, kde jsem byla,” usmívá se Lucka.

Lucie už běžně odbíhá za prací, ale častokrát se stane, že si toho nejmladší člen rodiny ani nevšimne. „Většinou vyrážím na časově nenáročné práce a někdy malá ani nepostřehla, že jsem pryč. Odjela jsem na večerní akci až po tom, co šla večer spát, a probudila se ve tři ráno, když už jsem byla dávno doma,” uvádí Lucka Křížková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám