Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Téměř okamžitě po porodu dcery Loly měla moderátorka a někdejší Miss ČR Lucie Křížková (39) zpět své ploché bříško. To teď pilně cvičí, nejen z důvodů estetických, ale i zdravotních. Speciální cviky Lucka začala provádět kvůli rozestupu přímých břišních svalů a nabádá k tomu i další maminky.

Již po porodu syna Davida Lucie těžila z toho, že se dlouhá léta věnovala gymnastice. „Je to úžasný sport, při kterém si navíc pěkně vytvarujete figuru. Některé cviky na zpevnění těla jsem cvičila i každý den během těhotenství. Chtěla jsem se stále držet v kondici a vyplatilo se mi to,“ řekla tehdy Super.cz. A tělo se k ladným křivkám vrátilo i tentokrát.

Lucie mu to také denně připomíná. „Není to nejhorší, ale jsem zvyklá na lepší. Ale vím, že to půjde. V jídle se omezovat nebudu, protože plně kojím. Chce to jen něco dělat,“ nezapře v sobě disciplinovanou gymnastku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám