Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Radku Rosickou, za svobodna Kocurovou, si televizní diváci pamatují z Novy, kam v roce 2004 nastoupila jako takzvaná rosnička, moderátorka zpráv o počasí. A k moderování se po téměř čtyřech letech (na Nově skončila v roce 2013), kdy se věnovala rodině, nyní vrátila v pořadu České televize Sama doma.

Poprvé ji měli diváci možnost vidět v pondělí, kdy ji ve studiu přivítaly Stáňa Lekešová a Lucie Křížková (39).

„Termín porodu Lucie Křížkové se blíží, a tak v tomto týdnu výjimečně posílila tým Sama doma Radka Rosická, Luciina dobrá kamarádka (s Rosickou v roce 2004 na Novu nastupovala i právě Křížková - pozn. red.),“ upřesnila Česká televize, že v pořadu manželka fotbalisty Tomáše Rosického pouze hostuje.

Respektive televize to, zda někdo, a případně kdo Lucku v Sama doma po dobu její mateřské dovolené zastoupí, zatím nechala bez komentáře.

Křížková by se však chtěla na obrazovky vrátit co nejdříve. „Těžko se plánuje, jak dlouhou pauzu budu mít, ale věřte, že jakmile to půjde, ráda se vrátím,“ napsala na sociální síti k fotce užité v tomto článku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám