Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka a moderátorka Lucie Křížková (39) čeká v lednu druhý přírůstek do rodiny, ale na její figuře to není skoro znát. S manželem a synem Davídkem řádila v bazénu a jedinou změnou, kterou jsme vedle bříška zaznamenali, byly její zkrácené vlasy.

„Přibrala jsem zatím jenom pět kilo. Nedržím se nijak zvlášť zkrátka, dodržuji jen střídmost v jídle, snažím se jíst zdravě, abych dávala miminku to dobré, a jsem aktivní. Pokud to jde, hodně chodím. Když to jde, místo auta raději preferuji chůzi. Aspoň si tím udržuji fyzickou kondici, a na postavě je to taky znát,“ svěřila.

Znát to opravdu je, a tak Lucie vypadá jako modelka i dnes, kdy je v osmém měsíci těhotenství. Nový účes Lucii také omladil a rozzářil. „Dlouho jsem se odhodlávala ke změně, jen dřív nepřišel ten správný čas. Kdy jindy žena může experimentovat než právě v období takových změn, jako je příchod miminka," míní.

Lucii těhotenství skutečně svědčí, a protože se cítí fit, stále se aktivně věnuje práci. „Práce je i můj koníček, a tak dokud to jde, cítím se fajn a miminko je také v pohodě, tak pracuju. Jestli vše půjde, jak má, čeká mne moderování ještě i v lednu," prozradila.

Miminko přijde na svět již za necelé dva měsíce, a tak je jasné, že nám nedalo se nezeptat, jestli mají již vybrané jméno. "Nemáme. Nevíme ani, jestli to bude holčička, či kluk. Malý Davídek mi hladí bříško a říká, že tam je bratříček, jinou variantu ani nepřipouští, ale jestli tomu tak bude, uvidíme až po porodu. My jsme si řekli, že to ani nechceme vědět předem. Ani já nemám žádnou intuici. Těhotenství mám jiné, než jsem měla při Davídkovi, ale jestli je to znak pro holčičku, skutečně neodhadnu. Aspoň pro nás bude porod skutečně něco výjimečného. To očekávání, co vlastně budeme mít," překvapila Lucka.

A jak se na vytoužené miminko těší budoucí dvojnásobný tatínek? „Manžel se těší moc. Teď nás ještě před svátky na chvíli opustí, jede na Nový Zéland, kde bude trénovat mládež na Mistrovství světa, ale měl by se vracet 23.12., tak na Vánoce a až do porodu bude doma," prozradila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám