Hlavní obsah
Článek

Na zahájení nové muzikálové sezóny divadla GoJa Music Hall, kde hraje ve Fantomovi opery a objeví se i v hlavní ženské roli v připravovaném Plesu upírů, jsme obdivovali zpěvačku Michaelu Gemrotovou (38) v rozevlátém modelu od návrháře Míry Bárty. Teď si stejné šaty oblékla těhotná moderátorka Lucie Křížková (39). A i s bříškem v nich vypadala skvěle.

Lucie Křížková má rodit v lednu a vypadá to, že bude pracovat až do poslední chvíle, my ji potkali v roli moderátorky na přehlídce šperků, které doplňovaly právě modely zmíněného návrháře. "Říkala jsem si, že všechno se bude odvíjet od mého zdravotního stavu a od toho, jak se budu cítit. A já se teď cítím velmi dobře. Kdyby mi trošku nepřekáželo to bříško, tak ani nevím, že jsem těhotná. Mám v plánu pracovat určitě do prosince a možná zvládnu pořad Sama doma ještě vysílat týden v lednu. Ale to se ještě ukáže," řekla nám.

Při prvním těhotenství se synem Davídkem přibrala Lucka necelých osm kilo. Ani tentokrát to na velký váhový skok nevypadá. "Zatím mám čtyři kila navrch a končím 6. měsíc, tak uvidím. Ale myslím si, že se to zatím ubírá stejným směrem jako u prvního těhotenství. I kdybych přibrala víc, tak se tím trápit nebudu. Zatím jsem vyměnila jenom kalhoty, mám teď těhotenské šestatřicítky, jinak můžu nosit všechno oblečení," dodala.

V modelu od Míry se cítila také skvěle. "Jsou to úplně ideální těhotenské šaty. Říkala jsem Mírovi, jestli má něco pro můj pupek, protože nedávno jsem byla na módní přehlídce, kde už jsem měla problém se zapnout do šatů nejen kvůli bříšku, ale mám taky o dvě čísla větší prsa. A tyhle šaty jsou pro všechny rozměry," smála se.

Nové těhotenské oblečení ostatně Lucka vůbec nenakupovala. Schovala si totiž kousky z doby, kdy čekala Davídka. "Jsem člověk, který všechno doma shromažďuje. Sice jsem se snažila všechno, co jsem na sobě poslední dva roky neměla, vyhazovat, ale ty těhotenské věci mezi to nepatřily, protože jsem doufala, že je ještě budu mít možnost využít," svěřila nám.

A schová je po porodu zpět do skříně, kdyby se ještě jednou hodily? "To je taková otázka, než se narodí druhé, jestli se plánuje i třetí. My nic neplánujeme, nicméně kdyby byly všechny děti tak zlaté, jako je náš Davídek, tak by to bylo fajn. A kdybychom potom našli nějaký prostornější byt a manžel našel také víc volných dnů, kdy by byl s námi, tak bych se nebránila. Řeknu to takhle, ty těhotenské věci rozhodně dávat pryč nebudu," uzavřela.

Reklama

Další články

Načítám