Hlavní obsah
Článek

Maminka malého Davida Křížka, moderátorka, modelka a bývalá Miss ČR Lucie Křížková (39), má ve svých prioritách a výhledech jasno. Čeká, až přiletí čáp. „Ano, je to pravda. Letos by mohl přiletět," dodává Lucie s úsměvem. "Tedy my jsme připraveni, tak už může vyrazit," potvrdila, že s manželem jachtařem pracují na druhém dítěti.

Zatím si povídají o jménech. „Měla jsem pro holku připravenou Amálku, než přišel Davídek. Tak že by Amálka byla podruhé? No, přiznám se, že mi to úplně nezvučí. Amálie Křížková. Tak ještě jméno necháme uzrát, až přijde čas. Teď nás čeká ta práce. Ale dřina to není, to opravdu ne,“ smála se Lucie.

„Minulý rok jsme měli těžký. Měli jsme úmrtí v rodině a to víte, přehodnotíte leccos. Tedy jestli to bude holka, nebo kluk, teď neřeším, budu prostě ráda za děťátko,“ dodala.

Lucie je s Davidem již 10 let a z toho jsou 7 let manželé. Mají kluka Davida juniora. Letošní Valentýn je pro ně však premiérou. David bude poprvé v ČR, a tak svátek zamilovaných budou slavit spolu romantikou v jejich apartmánu na Lipně. A recept na šťastné manželství? Komunikace, tolerance, přátelství a stálé snažení se. Lucie se snaží nejen v kuchyni, David zase v romantických skutcích.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám