Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Bývalá Miss ČR má zajímavé priority. Lucii Křížkovou (39) jsme sice potkali s tříletým synem Davídkem v obchodě s těhotenskou módou, kde si obhlížela modely, protože by ráda opět přišla do jiného stavu, jedno chce ale stihnout ještě předtím.

"Hrozně bych chtěla v tomhle roce otěhotnět, jen jsem si předtím dala ještě jeden cíl. Chci uběhnout půlmaraton. I když bych chtěla běhat i v době, kdy budu těhotná, tak na takovou trasu bych si s miminkem v břiše netroufla. Takže v červnu uběhnu půlmaraton a pak už nám nic bránit nebude," svěřila Super.cz.

Proč si ale tenhle cíl dala? "Zbláznila jsem se do běhání, já ho dřív neměla ráda, k dlouhým běhům jsem neinklinovala, ale pro tenhle rok jsem se stala ambasadorkou projektu jednoho takového charitativního projektu spojeného s půlmaratonem a řekla jsem si, že nebudu jen tou, která ho zaštiťuje, ale zapojím se do něj také," vysvětlila.

"Mám tréninkový plán, pravidelně denně trénuju, naučila jsem se běhat, mám v tom systém a v květnu mne čeká desetikilometrová štafeta v Pražském maratonu a v červnu bych chtěla zvládnout v Českých Budějovicích půlmaraton. Zatím jsem uběhla dohromady nejvíc osm kilometrů, ale postupně se k tomu dopracuju," věří si.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám