Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka a bývalá Miss Lucie Křížková (39) se raduje, za poslední dobu se jí velmi zlepšila pleť. Kdysi kvůli problémům s ní měla dokonce psychické problémy. Pleť se jí výrazně zhoršila ještě v těhotenství. Nemohla si dovolit vyjít před dům bez make-upu.

"S pletí to teď vypadá dobře. Můžu konečně vyjít na ulici i bez make-upu. Byly doby, kdy jsem měla pleť v šíleném stavu, nebyla jsem schopná to psychicky zvládnout. Pleť byla strašná," řekla Super.cz Lucie, která je nyní šťastná, že se nemusí stydět vyrazit mezi lidi nenalíčená. "Nevím, co může za zlepšení. Jestli dobrá kosmetika, spokojenost, ale je to lepší," upřesnila modelka.

"Dlouho jsem to s péčí o pleť flákala. Pak jsem viděla první vrásky a řekla jsem si bacha. Víc investuju do krémů, víc času trávím v koupelně, jednou měsíčně chodím na kosmetiku," upřesnila modelka na kosmetické akci, kde se nechala krásně nalíčit.

V soukromí o sebe pečuje sama, na akce ale využívá služeb vizážisty ráda. "Jemně se umím nalíčit sama, ale když to má být hezké a výrazné, volám kamarádkám vizážistkám. Řeknu třeba, že bych chtěla Julii Roberts, a ony jsou tak šikovné, že se to někdy podaří," uzavřela s úsměvem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám