Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Lucie Váchová Křížková (39) ukázala svého ročního syna Davídka. Přiznala, že již dva týdny je Davídek na umělé stravě, modelka přestala kojit. "Klidně bych kojila dál. Nebylo to dobrovolné. Manžel nastydnul, nakazil syna i mě. Byli jsme všichni nemocní a Davídkovi přestalo chutnat mléko," řekla Super.cz Lucie, která je neuvěřitelně štíhlá a do formy se dostala po porodu velmi rychle.

"Za těch čtrnáct dní, co nekojím, jsem přibrala kilo. Což je dobře, nebyla jsem úplně ráda, jak vypadám. Moc to ale řešit teď nebudu a myslím, že ani dál přibírat nebudu," upřesnila modelka, která syna poprvé vzala na podobnou akci. Vyrazili do Žlutých lázní na veřejnou akci Kočárkem Prahou.

"Žádná akce nebyla doposud taková příhodná, abych ho s sebou vzala. Dneska se to úplně nabízelo," dodala Lucie, která je matkou na plný úvazek, její manžel David Křížek je závodním jachtařem, takže se doma příliš nevyskytuje.

"Začíná to být krušný. Od května začíná nejnáročnější období celého roku. Máme doma zlato, taky je manželovi líto, když se nevidíme. Snaží se každých čtrnáct dní jezdit domů, aby malej nezapomněl, jak vypadá táta," uzavřela modelka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám