Hlavní obsah
Článek

Tak už má oba kluky z domu. Tedy jen na dobu školního rozvrhu. Bývalá Miss ČR Lucie Králová (42), nyní Šlégrová, vypustila do školních škamen i mladšího syna. Sedmiletý Ríša tak následoval staršího desetiletého Roberta. Ale i když je maminkou dvou školáků, vypadá Lucka skvěle.

Ti, co se domnívají, že jsou za jejím vzhledem tvrdě oddřené hodiny ve fitness centu, jsou mimo. Naopak. „Ne, skutečně nejsem stvořená pro posilovnu. Jednou mě Jirka do posilovny vzal, málem jsem se tam rozbrečela, již nikdy více," směje se Lucie.

„Postavu si udržuji pohybem okolo dětí. Baví mě rodinné sportovní aktivity, obzvlášť pěší túry. Než strávenou hodinu ve fitku, to raději hodiny na horách, hezky na čerstvém vzduchu. Mám štěstí, že bydlím uprostřed přírody a hor, víte, my jsme s Jirkou velcí patrioti, a tak na severní Čechy nedáme dopustit. Jirka mne přivedl ke sportům obecně, hlavně k těm zimním. Lyže, běžky a bruslení. Na bruslích jsem do té doby nestála nikdy," dodala.

„Na diety nevěřím, ale věřím na střídmost. Kdybych jedla vše, na co bych měla chuť, a hlavně kdykoliv, to bych vypadala jinak. Dodržuji tedy zdravý a střídmý životní styl, ale nic přehnaného či drastického. A hlavně jsem prostě šťastná. Máme krásné zdravé děti, mám skvělého manžela, práci, co mne baví, co si víc přát," míní.

"Minulý rok patřil mezi ty nejkrásnější, snové. Manžel vyhrál s Litvínovem Extraligu, ten titul si strašně moc přál. Když jsme plánovali před dvěma lety svatbu, termín jsme vybírali až po pomyslném finále. Jirka tehdy říkal, pokud vyhrajeme, bude to jízda. Bylo to jako sen, když skutečně vyhráli. Jirka je pro mne jako můj rytíř, a tak i loňská svatba s ním byla pohádková. Užívám si to. Pokud jsou oči okna do duše, pak neskrývám, že jsem šťastná a spokojená,“ říká Lucie.

A co další přírůstek? „Teď nám děti trochu odrostly. Což je fajn, můžeme zase dělat jiné aktivity, než je tomu s miminkem či malými dětmi. Ale pokud se naše rodina rozroste o další přírůstek, zlobit se určitě nebudeme, naopak," uzavřela Lucie.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám