Hlavní obsah
Článek

Modelka Lucie Kovandová (30) již rok žije s hokejistou brněnské Komety Petrem Holíkem. Na Mistrovství světa v hokeji do Bratislavy ale vyrazila bez něj. "Byl rád, že alespoň jeden z nás jel. On už bude začínat letní přípravu," řekla Super.cz Lucie s tím, že partner nežárlil.

Jak je známo, hokejisté mají pro modelky slabost. "Máme mezi sebou důvěru, nikoho jiného než jeho nepotřebuju. Jsem spokojená, takhle šťastná jsem asi nikdy nebyla. Je to stále jak na začátku, měli jsme první výročí, je to fajn," vysvětluje.

Žádost o ruku zatím nepřišla. "O budoucnosti se bavíme, jestli to přijde teď, nebo za rok, to uvidíme. Stále platí, že bych chtěla být mladá maminka. Uvidíme, co se v budoucnu stane," říká Lucie, která je velkou hokejovou fanynkou. A i proto si hokejové mistrovství světa nenechala ujít. Do Bratislavy vyrazila na dva zápasy.

"Vždycky jsem fandila Kometě, i moje máma je velká fanynka. Teď je to samozřejmě intenzivnější. Prožívám to mnohem víc, jsem nervóznější. Když přijde přítel s rozseknutou pusou, nedělá mi to dobře. Ale oni jsou na to zvyklí, je to v pohodě," dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám