Hlavní obsah
Článek

Už půl roku je šťastná po boku hokejisty Komety Brno Petra Holíka. Po rozchodu s dlouholetým přítelem Víťou byla Česká Miss World 2013 dlouho sama, než se objevil její pan Božský, a teď je Lucie Kovandová tak spokojená, že, když nemusí, ani neodjíždí z Brna, kde s partnerem od počátku jejich vztahu žije.

Je pravda, že jsem v Praze nebyla dlouho. Souviselo to ale i se závěrečnými zkouškami ve škole,“ vysvětlila nám Lucka, která je čerstvou držitelkou titulu bakalářka. Vystudovala zahraniční obchod. „Teď se ale vracím zpátky v plné síle, tak mě uvidíte snad častěji,“ míní kráska. „V modelingu mám sice zatím dost zakázek, ale už pomalu přemýšlím o nějakém zaměstnání, ale spíš na částečný úvazek, tak uvidíme, co se najde. Bavil by mě i marketing, který už jsem zkoušela,“ svěřila.

Hlavně se ale stará o svého hokejistu, takže by se klidně mohlo stát, že místo práce by se mohla stát hokejovou manželkou a snad i maminkou. „Když mám volno, tak má partner vždycky navařeno a uklizeno. Když nemám co na práci a jsem doma, tak se musím postarat. A když třeba na víkend odjedu, navařím mu do zásoby,“ je opravdu vzornou „bydlenkou“ Lucie.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám