Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Září štěstím. Modelka Lucie Kovandová (30) nedávno přiznala, že je rok po rozchodu se svým dlouholetým partnerem Vítkem opět šťastná. Už pár měsíců randí s hokejistou Komety Brno Petrem Holíkem. „Jsem zamilovaná. Jsem šťastná a spokojená, jak už dlouho ne," řekla Super.cz Lucie.

Zamilovaná dvojice, která bez sebe nedá ani ránu, se nyní rozhodla prověřit svůj vztah na dovolené. Česká Miss World 2013 vyrazila se svým novým ochráncem na španělský ostrov Mallorca ve Středozemním moři. A nebyla by to Lucie, aby se na sociální síti nechlubila nejen snímky svého milého, ale především dokonalým tělem.

Kovandová, kterou v roce 2015 vzal na jednu noc pod svá křídla také Jaromír Jágr, má dokonalou figuru, na které by se nemuselo nic měnit. Hokejista Petr Holík tak má v přímořském letovisku určitě co dělat, aby stíhal odhánět nápadníky, které na usměvavou Lucií určitě stojí fronty.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám