Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Po více jak roce je zamilovaná. Modelka Lucie Kovandová (30) před rokem a půl opustila po sedmi letech přítele Vítka a dlouho nemohla najít toho pravého. Jaromír Jágr (52), u kterého přespávala, ten pravý nebyl. Jiný hokejista ale její srdce získal.

Kovandová už pár týdnů randí s hokejistou extraligové Komety Brno Petrem Holíkem. "Je to tak, po víc jak roce mám přítele. Jsem zamilovaná. Jsem šťastná a spokojená, jak už dlouho ne," řekla Super.cz Lucie.

"Zatím bych víc neprozrazovala. Postupně to všechno vyplave na povrch samo," upřesnila. Poznali se přes sociální sítě. "Asi to zapříčinilo to, že jsem chodila na kometu, ale poznali jsme se na Instagramu," vysvětlila. "Přišel mi na fotkách sympatický, začali jsme si psát, hrozně jsme si rozuměli, proběhlo pár randíček a je to vztah," usmívá se.

Už spolu dokonce žijí. "Má svůj byt a já tím, že bydlím u rodičů, většinu času trávím u něj. Mám tam kartáček i nějaké to oblečení," dodala s úsměvem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám