Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Česká Miss World, modelka Lucie Kovandová (30), je po sedmi letech single. Odstěhovala se od svého přítele Vítka a je sama. Nikdo třetí prý za rozchodem není. Před více jak rokem praskl její románek s Jaromírem Jágrem (52), se kterým ji načapali paparazzi a jenž Kovandová vehementně popírala. U Jardy prý jen přespala. Mediální tlak s Víťou tenkrát ustáli. Přesto vztah nevydržel.

"Po sedmi letech jsem volná. Bylo to na vzájemné domluvě. Oba jsme si uvědomili, že chceme něco jiného a že je lepší jít od sebe," řekla Super.cz Lucie. Zatím stále zůstává bydlet na Moravě.

"Jsem na chvíli u rodičů a uvidíme, kam mě nohy povedou. Řeším, kde chci být, jak to bude. Je to čerstvé, všechno je v procesu," prozradila.

S Vítkem se prý rozešli jako přátelé. Rozchod ale nenese lehce: "Je to po sedmi letech teď všechno těžký. Stěhování a odloučení. Přeci jenom tam samozřejmě byl i zvyk."

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám