Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když missky a modelky tvrdí, že vůbec necvičí, rozhodně jim to vzhledem k jejich figuře nevěříme. Česká Miss World pro rok 2013 Lucie Kovandová (30) nás ale přesvědčila, že tomu tak je. Při společném výstupu na Sněžku - s nadsázkou - málem zemřela. Kráska se několik let léčila z astmatu a její plíce nejsou na takové výlety rozhodně připravené.

S Lucií jsme vyrazili spolu s finalistkami Miss Face a zůstali jsme společně na konci výpravy. Ale aspoň jsme si udělali čas na kochání se krajinou a také na rozhovor na kameru. "No, nějak to nezvládám, to převýšení je větší, než jsem čekala. Ale i tohle natáčení nás trochu zdrželo," řekla nám Lucka, když jsme se, zrovna na území Polska, trochu vydýchali.

"Nepotřebuju závodit s časem. Důležité je, že jsem na tu Sněžku dolezla, s těmi svačinkami a odpočinkem. Ale přísahám, že po tomhle zážitku fakt začnu cvičit, abych nějakou tu kondičku měla. Je to hrozné, stydím se za sebe," svěřila.

Astma, s nímž se léčila, by ale mohlo být plnohodnotnou omluvenkou. "To je pravda, kvůli astmatu jsem byla i na střední škole osvobozená z tělocviku. Ale prášky už nemusím pravidelně brát. Upřímně řečeno je to dost tím, že necvičím a nic nedělám. Ne že jenom plíce, ale ani to tělo není na takový zápřah zvyklé. Byl to šok," míní.

"Moje sestra teď byla na dovolené v Alpách, a když jsem viděla fotky, byla jsem nadšená a říkala si, že bychom se tam mohli příští rok taky s přítelem vypravit a dělat si túry. Ale moře asi zase vyhraje. Ale za výšlap na Sněžku jsem ráda, nebýt Miss Face, sama bych se asi nevykopala," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám