Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modeling pověsila Lucie Kovandová (30) na hřebíček. Jedna z nejobsazovanějších modelek spodního prádla poslední doby tvrdí, že v dnešní době není jednoduché konkurovat mladším a dravějším kolegyním, a tak se rozhodla zabrousit do zcela jiného oboru.

„Soutěže Miss vytvářejí stále nové slečny a kvůli této konkurenci v Čechách nebylo příliš práce,” krčila rameny modelka. Česká Miss World 2013 od ledna funguje v týmu dívek, které zdobí závody Formule E po celém světě. „Je to jiná práce než v modelingu. Dělám koordinátorku a mám na starost různé věci, dohlížím na to, aby někteří lidé byli na svém místě, vyzvedávám hosty na letišti, je to sled nejrůznějších činností. Moc mě baví, jak je tahle práce stále jiná, poznávám stále nové země, to mě baví víc,” řekla Kovandová a dodala: „Tohle je lépe placené než práce v Česku."

A není krásná Moravanka atakovaná mlsnými jezdci Formule? „Se závodníky se moc nedostanu do styku. Jsem tam v kontaktu s hosty, většinou ale přijíždějí starší pánové s manželkami, takže mi nic nehrozí,” smála se Lucka.

Nežárlí na Kovandovou její partner Vítek Juráček, který musel přetrpět její mediální skandál? „Příteli trošku vadí, že se moc nevidíme, ale zároveň moji práci respektuje.”

Kovandové v nové práci právě skončila sezóna a další závody ji čekají až v říjnu, kdy se chystá do Hong Kongu. Mezitím si hodlá užít prázdniny, a tak vyráží s přítelem a ještě jedním párem autem na dovolenou do Chorvatska.

Související témata:
Formule E

Reklama

Další články

Načítám