Hlavní obsah
Článek

Když jsme se vypravili na poslední casting soutěže krásy Miss Face, kterou pořádá modelka Taťána Makarenko (34), těšili jsme se na setkání s Lucií Kovandovou (30), Nikol Švantnerovou (31) a Karolínou Mališovou. Krásky z České Miss měly být v porotě. Dozvěděli jsme se ale, že jim to nebylo ze strany jejich agentury doporučeno.

Táně se letos přihlásilo na internetu do Miss Face na tři tisíce dívek. "Ale ve skutečnosti jich přijde asi tak desetina. Začnou se stydět, ztratí odvahu, chápu, že je pro ně těžké vyjít v nákupním centru mezi spoustu lidí v plavkách. Ale když něco chtějí, tak by měly sebrat kuráž a vyrazit, protože mohou hodně získat," míní Táňa, která v neděli definitivně vybere finalistky pro soutěž.

Vrátili jsme se ke zmíněné porotě. Nakonec v ní usedly Monika Leová (32), Eva Perkausová (30) a loňské finalistky Miss Face. "Holky si stojí obstojně, práce mají dost. Naše bronzová Natálie Myslíková se chystá do zahraničí, poté co odmaturuje, takže jí vyřizujeme všechno kolem cesty a modelingu," řekla nám Makarenko.

A pak jsme si konečně popovídali o kráskách, které do poroty nedorazily, ačkoli byly na plakátech. "Dívky se nemohly dostavit, musela jsem to vzít a najít za ně náhradu, kde by nebyl konflikt mezi dvěma společnostmi. Respektuji to rozhodnutí a snad se holky připojí jindy," věří.

Vypadá to, že na České Miss usoudili, že Miss Face už je příliš velká konkurence, aby jí "jejich" dívky pomáhaly s propagací. "Ráda bych to nechala bez komentáře, protože jsem se nikdy nesešla se zástupci České Miss, netuším, co mají ve své hlavě, co by mi chtěli říct. Nepotřebuju řešit konkurenční věci. Snažíme se to dělat trochu jinak, aby to bylo pro holky příjemnější. Nějaké parametry tam samozřejmě být musí, protože už také máme světové soutěže. Ale žádné boje vést nechceme," uzavřela Makarenko.

Reklama

Další články

Načítám