Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Bez toho, aby se známé české modelky aspoň jednou za rok neprošly po přehlídkovém mole v prádle, nebo v něm aspoň nezapózovaly na portrétních snímcích, by to snad ani nešlo. Ne vždy se ale půvabná dáma pyšní natolik dokonalými křivkami, že si to může dovolit.

Jsou ale takové, které patří mezi krásky, které v sexy prádélku nikdy nezklamou. Mezi ně patří například Andrea Verešová (43), Eliška Bučková (34) či Jágrova kamarádka Lucie Kovandová (30). To Agáta Prachařová (38) přeci jen není pokaždé ve formě. Začátkem roku 2015 se dokonce mluvilo o tom, že má podezřele větší bříško, a tak se ihned vyrojily spekulace o těhotenství.

Pak se však ukázala na dovolené v plavkách a později i v prádélku, čímž všem vytřela zrak, protože když chce, zamaká na sobě a tělo má pořád parádní. Na přehlídkovém mole se po delší době objevila také Vlaďka Erbová (42), jež předvedla své nově upravené vnady, misska Gabriela Franková (30), modelka Nikol Švantnerová (31) či půvabná Kateřina Průšová (40).

O tom, že perfektní tělo nemají jen modelky, svědčí i snímky v prádle, kterými se pochlubila herečka Veronika Arichteva (37). Které krásce to v prádle sekne nejvíc? Hlasujte v anketě pod článkem.

Která kráska má podle vás v prádle tu nejlepší postavu?
Agáta Prachařová
8,1 %
Vlaďka Erbová
1,4 %
Andrea Verešová
6,2 %
Lucie Kovandová
3,7 %
Kateřina Průšová
1,8 %
Nikol Švantnerová
16,7 %
Eliška Bučková
3,2 %
Gabriela Franková
45 %
Veronika Arichteva
13,9 %
Celkem hlasovalo 38785 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám