Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ani roku 2015 se českému šoubyznysu nevyhnuly kauzy, které hýbaly společností a plnily přední stránky médií. Některé byly komické, jiné smutné, další zase hodně kuriózní. Rekapitulaci těch nejzajímavějších kauz si připomeňte na následujících řádcích.

A rok 2015 začal hodně zostra. Zpěvák Petr Kolář (56) se na koncertě Milana Drobného nechal zvěčnit, jak zlitý pod obraz padá ze schodů s bílým práškem v ruce. Později přiznal, že v ruce držel drogy, které jsou prý v českém šoubyznysu běžné, což rozzuřilo některé jeho kolegy.

Hojně propíraný byl i odchod zpěváka Romana Vojtka (52) od těhotné manželky Terezy. Tu Vojtek opustil tři týdny před porodem syna Benedikta a od té doby to schytával ze všech stran, byť své opuštěné ženě pomáhal a staral se o dceru Editku.

Co se týče překvapivých rozchodů, nikdo nečekal, že se rozpadne vztah moderátorů Lucie Borhyové (46) a Michala Hrdličky. Tak trochu se naopak čekalo, že se nepodaří spravit skřípající manželství mezi fotbalistou Tomášem Řepkou (50) a modelkou Vlaďkou Erbovou (42).

Skousnout nevěru Felixe Slováčka s mladičkou malířkou Lucií Gelemovou se nepodařilo Dádě Patrasové, která zálety svého muže těžce nese a šermuje žádostí o rozvod.

K těm smutnějším událostem musíme zařadit předčasnou smrt finalisty Hlasu Česko Slovenska a nadějného zpěváka Davida Weingartnera, který se utopil.

A samozřejmě nesmíme zapomenout na zpěváka Karla Gotta (†80), který bojuje s rakovinou mízních uzlin a o jeho zdravotní stav se zajímají tisíce jeho věrných fanoušků. Když si nemocný Gott osobně převzal ve Státní opeře jubilejního 40. Slavíka, dojal tím nejen beznadějně zaplněný sál, jenž mu tleskal vestoje, ale i diváky u televizních obrazovek.

Z těch úsměvnějších kauz stojí za povšimnutí ta, která se odehrála těsně po skončení pražského hokejového mistrovství světa. Téměř neznámá misska a modelka Lucie Kovandová (30) přespala v bytě Jaromíra Jágra (52) a hned se o ní začalo spekulovat jako o hokejistově milence.

Jágrova spolunocležnice však trvala na tom, že u Jágra přespala opravdu jen jako jeho kamarádka. A tahle vtipná výmluva se s Kovandovou doteď veze, protože kdo by nechtěl poznat tu, co přespala u Jágra? Na nedostatek kšeftů si však misska od té doby nemůže stěžovat, a tak by vlastně Jágrovi měla poděkovat.

Reklama

Další články

Načítám