Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka a ředitelka soutěže Miss Face Taťána Makarenko (34) a modelka Lucie Kovandová (30) nafotily společné snímky s fotografkou Nikolou Bílkovou. Krásky se svlékly do plavek a ukázaly své přednosti v Bulharsku, kde pečují o finalistky Miss Face. A holkám mohly jít skutečně příkladem. Mají dokonalé postavy.

Taťána o tu svou pečuje takřka denním cvičením ve fitku, kde si oblíbila kruhové tréninky. Lucie zatím spoléhá na geny a doufá, že nějakou chvíli to ještě vydrží. "Vím, že chvíle, kdy budu muset začít makat, se blíží. Ale zatím opravdu dělat nic nemusím, nepřibírám a děkuju matce přírodě a rodičům," řekla Super.cz s úsměvem Kovandová.

Taťána během focení na chvíli sundala také ortézu, kterou bude muset ještě minimálně dva týdny nosit kvůli natrženým vazům v kotníku. "Pro krásu se musí trpět. Ortézu jsem poctivě nesundávala ani do moře, ale na fotky to bylo potřeba. Co se týče bolesti, přes den to je dobré, ale večer, když jsem v klidu v posteli, tak se přiznám, že to ještě hodně cítím," dodala Makarenko.

Reklama

Další články

Načítám