Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Krásná Česká Miss World Lucie Kovandová (30) předvedla své vnady nahoře bez. Ňadra si jen lehce zakryla svýma rukama. Lucie si užívá na týdenním soustředění s finalistkami soutěže Miss Face v Bulharsku, kde funguje jako jejich poradkyně a předává jim zkušenosti ze svého missího života.

Už je jasné, čím Lucie okouzlila nejlepšího českého hokejistu historie Jaromíra Jágra. Jen málokterý muž by nepadl z tohoto dokonalého tělíčka a nádherné tváře do kolen. Bohužel pro Jaromíra a vlastně všechny, kteří mají rádi Lucii, krásná modelka stále chodí se svým chlapcem Víťou.

Lucie se na dovolených nikdy neopaluje nahoře bez a nyní to dokazuje i na fotografiích. Čokoládové tělíčko doplňují úplně bílé vnady. Pánové se můžou těšit, co krásná Lucie ukáže příště. A bohužel o moc více toho už asi neodhalí. "Úplně nahá bych zřejmě nefotila. Na to jsem příliš stydlivá," dodala Kovandová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám