Hlavní obsah
Článek

Přátelství nejlepšího hokejisty české historie Jaromíra Jágra (52) a modelky Lucie Kovandové (30) neskončilo. I když prý nejsou v kontaktu, Jaromír na svoji kamarádku nezapomněl. Jak jinak si vysvětlit, že na sociální síti podpořil soutěž krásy Miss Face, na které se Lucie podílí?

To je ale náhodička, že Jardu zaujala zrovna tato soutěž. "Ahoj HR. Za chvilku se jdu podívat na přípravný zápas Rytířů a pak trénovat.... Ale proč píši: koukal jsem na FB a narazil na tento odkaz. Je to soutěž Miss Face, kde je ředitelkou Taťána Makarenko a myslím si, že to dělá velice dobře. A navíc má přítele hokejistu a to je další velké plus. Tak jí pojďme pomoci, ať vyhraje ta nejhezčí. Stačí hlasovat pro dívku, která se vám líbí nejvíce. Je nás v Hokejové rodině strašně moc, a tak soutěž můžeme hodně ovlivnit. Dokonce bych řekl, že vítězku můžeme nazvat Miss Hokejová rodina, jestli budeme hlasovat všichni. Děkuji. Docela mě zajímá, jaké dívky se líbí mým fanouškům," napsal Jaromír Jágr.

Právě Kovandová dnes brzy ráno odletěla s finalistkami soutěže Miss Face, kterou organizuje modelka Taťána Makarenko, na soustředění do Bulharska. Lucie bude dívky učit chůzi po mole a předávat jim své zkušenosti z modelingu a světa šoubyznysu.

"Vůbec jsem o tom nevěděla. Taky mě to hodně překvapilo, že Jaromír napsal o soutěži," řekla Super.cz Kovandová. Překvapená je ale také Makarenko, která se s Jardou vůbec nezná.

Reklama

Další články

Načítám