Hlavní obsah
Článek

Z roztomilé parádnice na fotce vyrostla půvabná modelka, která se v soutěži krásy Česká Miss umístila na krásném druhém místě. Získala titul Česká Miss World a reprezentovala české barvy na prestižní světové soutěži krásy, kterou z Češek dosud vyhrála jen Taťána Kuchařová.

Do povědomí široké veřejnosti se tato milovnice hokeje dostala až letos, když mezitím, co naši hokejisté zapíjeli čtvrté místo na právě skončeném mistrovství světa, přespávala v bytě Jaromíra Jágra (52). Poznali jste ji?

Ano, na fotce není nikdo jiný než modelka a misska Lucie Kovandová (30), které Jágr poskytl nocleh ve svém pražském bytě, což vzbudilo nebývalý poprask. Zadaná kráska totiž musela všem dokola vysvětlovat, že s Jágrem opravdu nic neměla a v jeho bytě jen přespala.

Díky hodnému kamarádovi Jágrovi prý nemusela jet v noci vlakem z Prahy až domů do Dolních Kounic, ani si v Praze zařizovat hotel. Rozruch vzbudilo i vyjádření Lucčina přítele Víta, který se nechal slyšet, že by své dívce Jágra jako přítele přál, protože by se prý s Jágrem měla lépe než s ním.

Ať už to s noclehem u Jágra bylo jakkoliv, Kovandová si na nic nemůže stěžovat. Od té doby se o ní mnohem víc mluví, což půvabné missce přináší řadu nových pracovních příležitostí. Nabídky na různé přehlídky se teď Kovandové jen hrnou. Přespání u Jardy Jágra se zkrátka vyplatí...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám