Hlavní obsah
Článek

Modelka Lucie Kovandová (30) o sobě poprvé dala vědět před dvěma lety, když se v klání krásy Česká Miss stala Českou Miss World. Kráska z Dolních Kounic u Brna však na sebe paradoxně nejvíc upozornila až letos v květnu, když vyšlo najevo, že v době, kdy naši hokejisté zapíjeli nepopulární bramborovou medaili na světovém šampionátu, strávila noc v bytě Jaromíra Jágra (52), který jí prý coby kamarád v nouzi ochotně poskytl nocleh.

Zadanou Kovandovou nejprve mrzelo, že z ní všichni rovnou dělali Jágrovou milenku, ač s ním údajně vůbec nic neměla. Teď si však mne ruce. Poté, co přenocovala u slavného hokejisty, se o ní hned víc mluví, což přináší spoustu pracovních nabídek na nejrůznější módní přehlídky.

A Kovandová se má vskutku čím chlubit. Jágr u sebe neubytoval žádnou ošklivku, ale krásku, která se v bikinách pyšní ukázkovou postavou. Tu už v plavkách předváděla několikrát a pokaždé se bylo na co dívat. Ty nejlepší záběry na atraktivní Lucii Kovandovou v plavkách si prohlédněte v naší fotogalerii.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám