Hlavní obsah
Článek

S modelkou Lucií Kovandovou (30) jsme se setkali na Slovensku. Své tělo, na které byli zvědaví všichni příznivci hokejisty Jaromíra Jágra (52), u něhož nocovala, přijela předvést na akci Water Fit Battle v počtu co nejvíce lidí cvičících naráz v bazénu vodního ráje v obci Bešeňová. A pustila se i do potápění.

"Vždycky jsem jenom šnorchlovala a přiznám se, že jsem to tady moc nezvládla. Chytla mne panika, že nebudu moct dýchat, bála jsem se, i když jsem měla bombu. Byla jsem trochu hysterická, i když samozřejmě vím, že to byl jen bazén a byl se mnou instruktor," nemá zrovna pro strach uděláno bývalá Česká Miss World.

Smáli jsme se, že když je ve znamení Štíra, což je ohnivé, a nikoli vodní znamení, měla by vyzkoušet jiný typ adrenalinové zábavy a skočit třeba s hasiči do ohně. "Možná by to šlo líp. Přítel to tady zvládl daleko lépe," krčila rameny modelka, která se nejprve ani nechtěla svléknout do bikin a měla přes vršek přehozené tílko.

"Nestyděla jsem se, ale zahalenější jsem se cítila lépe. Když už jsem se ale svlékla do plavek, tak už to bude dobré," svěřila Lucka, která možná měla špatný pocit ze svého bříška, protože se při cestě vlakem na Slovensko cpala svíčkovou s knedlíky.

Pokud jde o různé strachy, tak se tedy Kovandová rozhodně nebojí povídat o tom, jaké to bylo, když nocovala u hokejisty Jaromíra Jágra. "Nestalo se nic špatného, jsme v kontaktu, i když už není v Česku a připravuje bydlení na Floridě. Pořád si píšeme," svěřila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám