Hlavní obsah
Článek

Dalo by se očekávat, že loňská Česká Miss World Lucie Kovandová (30) upadne s příchodem nové generace královen krásy v zapomnění. Nestalo se tak, a bez pohledné brunetky z Brna se navíc nekoná snad žádná přehlídka spodního prádla. Modelka je žádaná nejčastěji právě pro tuto disciplínu.

„Poslední rok předvádím snad jen prádlo. Většinou si mě vybírají právě na to," říká misska, která se naposledy objevila na přehlídce prádla a bot pořádané v rámci oslav 130. výročí založení známé značky.

Lucie je sama překvapená, že o ni klienti projevují takový zájem. „Moje postava není už tak dokonalá, a tak se na ní snažím zapracovat. Začínám měnit jídelníček, což je pro mě dost obtížné, a snažím se praktikovat pohyb. Předtím jsem nikdy nic nedělala a posilovnu jsem neznala. Dokonce na střední škole jsem neměla ze zdravotních důvodů ani tělocvik, o to těžší pro mě jsou tyhle začátky," říká Lucie, která se fitness centrům vyhýbá stále stejně úspěšně, ale začala cvičit doma před televizí. „Dělám sedy lehy, dřepy a zaměřuju se na dolní část těla."

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám