Hlavní obsah
Článek

Po roce byly Monika Leová (32), Lucie Kovandová (30) a Gábina Kratochvílová (34) sesazeny z trůnu pomyslného království krásy. Hned po vyhlášení letošních krásek jsme proto využili příležitost a chtěli znát aktuální pocity odsunutého trojlístku.

Cítí zášť? Chtěly by být na jejich místě? Zopakovaly by si to celé? „Já bych si to klidně zkusila znovu, ale člověk si to už jednou prožil a jde dál," nechala se slyšet Kratochvílová, které vlastně nemusí být nic líto, neboť byla tentýž večer oceněna titulem Miss sympatie. „Kdybych se neumístila, tak bych jim asi záviděla, ale já jsem to podstoupila, tak nemám co závidět," doplnila kolegyni Lucie Kovandová. Exotická Miss Leová se zdržela dlouhých komentářů, neboť přišla o hlas.

A co holky radí svým nástupkyním? „Ať jsou své, ať jsou stejné, ať se drží kamarádek, i těch nových, korunovaných. To je to nejdůležitější - mít rodinu, přátele, být statečná a svá. Nedát se," radila své nástupkyni Gabriela. Kovandová prý nové Miss World předá rady k účasti na světové soutěži krásy. „Ať si tam vezme nějaké jídlo," smála se Kovandová.

Reklama

Další články

Načítám