Hlavní obsah
Článek

Už tuto neděli odletí Lucie Kovandová (30) do Indonésie na světovou soutěž. Předtím, než Česká Miss World 2013 definitivně sbalí dvě svá povolená zavazadla, tak se nám pochlubila se svou garderobou. Lucie bude českou krásu reprezentovat ve třech nádherných večerních toaletách a v kufru jí nebudou chybět ani krásné koktejlky. Všechny šaty pro ni připravila návrhářka Taťána Kovaříková.

„Hned na první schůzce jsme si padly s paní návrhářkou do noty. Šaty jsme spolu konzultovaly a výsledek je podle mě geniální," komentuje Lucka modely, ve kterých se prý cítí žensky a přitažlivě.

Hlavní šaty, ve kterých se představí ve velkém televizním finále, jsou z tyrkysového šifonu. Ten byl dovezen ze Španělska a zdobí jej kameny Swarovski. Róba je bohatá na aranžované řasení a dává vyniknout štíhlé postavě Lucie. Spotřebovalo se na ni šestnáct metrů látky a ruční práce trvala díky aranžování a řasení přibližně šedesát hodin. Velmi efektivní je kontrast hladkého materiálu a lesku kamenů. „Volba barvy finálových šatů byla v případě Lucie jasná. Tento jemný tyrkys dokonale podtrhuje odstín jejích vlasů a očí, zdůrazňuje dokonalou, lehce opálenou pokožku“, komentuje výběr netradiční barvy jejich autorka.

Lucka se na cestu do Indonésie prý velmi pečlivě připravovala. Poslední měsíce absolvovala kurzy angličtiny se soukromým lektorem, cvičila v posilovně s trenérem a trénovala také národní tanec pro volnou disciplínu. „Těším se na to, že poznám nové lidi a krásnou zem," říká misska.

Do kufru si kromě kolekce krásných šatů Lucka přibalí dva společníky. Své místo v jejích zavazadlech mají totiž Spejbl a Hurvínek. Loutky se Česká Miss World rozhodla přivést do Indonésie jako národní dar. Snad se tito dva hrdinové budou na světové soutěži líbit stejně jako Lucie.

Reklama

Další články

Načítám