Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nová Česká Miss World Lucie Kovandová (30) před pár dny maturovala a kvůli stresům shodila pěkných pár kilogramů. Práskla to na ni její kamarádka, úřadující Miss Earth Monika Leová (32). Obě krásky vyrazily na nákupy v rámci Prague Fashion Night do luxusního butiku Diesel v Pařízské ulici a předvedly nám svá dokonalá tělíčka.

Zatímco Lucie pořádně zhubla, Monika zase přibrala tři kilogramy. "Lucka hrozně zhubla, musíme ji vykrmit," prozradila Monika na kolegyni modelku. "Šlo to samo, ani jsem to nechtěla. Neměla jsem hlad, nervy, neměla jsem ani čas si udělat jídlo. Pořád učení," přiznala Lucie a své vyzáblé tělíčko předvedla v plavkách.

"U mě to jde spíš nahoru. Teď už si pořádně dopřávám, budu muset utáhnout opratě. Mám nahoře tři kila, opravdu," řekla Monika a předvedla se v ultrakrátkých džínových šortkách. A kila navíc jsme na ní opravdu hledali marně.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám