Hlavní obsah
Článek

Účast v taneční show StarDance se Emanuelu Ridimu (50) vyplatila nejen z hlediska zdokonalení tanečních schopností. Že randí se svou partnerkou z parketu Lucií Hunčárovou (38), se ví, o tom, že bude mít pořad na dětském kanále Déčko České televize, kde mimochodem životní i taneční expartner Hunčárové Jan Onder také působil, už jsme také informovali. Jak to bude vypadat a co je Ridiho cílem?

I když bude Ridi v pořadu vystupovat jako majitel stánku s pizzou, vařit se v něm nebude. Napovědět by mohl česko-italský název Čau Bambini - Emanuele bude děti s pomocí syna Giacoma učit italštinu. Kuchař bude vystupovat jako ‚italský majitel tradičního stánku s pizzou, za kterým na jídlo, pití i kus řeči přicházejí děti z okolí‘. S těmi probere různá témata a hravou formou je bude učit základní italská slovíčka a fráze. „Chci nadchnout děti pro svůj rodný jazyk. Mým snem je, aby si každé české dítě dokázalo v italštině objednat zmrzlinu,“ říká Ridi.

‚Televizní kurz italštiny určený dětem od čtyř let‘, jak pořad televize prezentuje, se začne na Déčku vysílat od září. Ridi se tak zařadí za Hurvínka, který diváky dětského kanálu učí angličtině, a Strýčka Tontona, jenž děti vzdělává ve francouzštině.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám