Hlavní obsah
Jiří Nedvídek
Článek

Sice nemůže zavadit o práci, ale alespoň si užívá života! Lucie Hunčárová (38) na začátku letošního roku zásadně přehodnotila svůj dosavadní život, když se po osmi rozešla se svým dlouholetým tanečním i životním partnerem Janem Onderem. Krátce nato kápla božskou a přiznala lásku k italskému kuchtíkovi Emanuelu Ridimu, s nímž v poslední řadě StarDance překvapivě dotančila až na čtvrté místo.

Od té doby Lucie moc netancuje, a dokonce sama přiznala, že nemá kšefty a nechce s ní tančit žádný z tanečníků, kteří stejně jako ona prošli populární taneční soutěží. Zase ale častěji jezdí na dovolené, kterých se jí v předchozím vztahu, zřejmě v důsledku pracovního nasazení jejího expartnera, jaksi nedostávalo.

Po luxusní zimní dovolené na horách a jarním vrkání na exotických Maledivách spolu Manu a Lucie vyrazili do sicilského městečka Trapani. Tentokrát se ale na sociální síti pochlubili jen fotkami kulinářských specialit a romantických panoramat. Společné foto zamilovaných hrdliček chybí. Lucie alespoň nakonec přidala jednu fotografii v bikinách z koupání v moři.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám